Ασφάλειες

Κατοικίας

Χρύσα Τζιάφα
Υπεύθυνη Γραμματείας

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΟ / ΕΤΟΣ

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρεις την καλύτερη ασφάλεια

ΠΟΤΕ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ!

Συγκρίνουμε
Αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια.

Διαπραγματευόμαστε
Ειδικές εκπτώσεις και προνόμια για να σας εξασφαλίσουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Απλότητα
Οι διαδικασίες είναι εύκολες
και γρήγορες και τα προϊόντα μας απλά και κατανοητά.

Αξία στην επιλογή σας
Τα ασφάλιστρα, όπως και τα προϊόντα μας, είναι ανταγωνιστικά και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Εξυπηρέτηση
Είμαστε στην διάθεσή σας κάθε στιγμή, για να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Διάρκεια
Προσφέρουμε 3μηνη 6μηνη και ετήσια διάρκεια ασφαλιστηρίων

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Είναι υποχρεωτική;
η ασφάλιση της κατοικίας για τους δανειολήπτες αποτελεί υποχρέωση που επιβάλλεται από το τραπεζικό ίδρυμα που χορήγησε το δάνειο, συγχρόνως όμως ενισχύει τη θέση του δανειολήπτη απέναντι στην τράπεζα δίνοντας του περαιτέρω προστασία.

Μπορώ να ασφαλιστώ όπου θέλω ;
φυσικά ο δανειολήπτης μπορεί να ασφαλιστεί στην ασφαλιστική εταιρία της επιλογής του, άλλωστε η 462/14-5-2013 Οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος ρυθμίζει το κανονιστικό πλαίσιο ασφάλισης ενυπόθηκων \ κατοικιών, αποκλείοντας αθέμιτες πρακτικές των τραπεζικών ιδρυμάτων και υποχρεώνοντας τα να δέχονται τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας που ελεύθερα ο κάθε δανειολήπτης θα επιλέγει.

Γιατί να ασφαλιστώ μόνος μου; ασφαλίστε μόνος σας την κατοικία σας και εξοικονομήστε χρήματα σε σχέση με την ασφάλιση του τραπεζικού σας ιδρύματος. Είναι ωραίο να αποφασίζεις εσύ για την ασφάλεια της κατοικίας σου και να επιλέγεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει υπολογίζοντας μόνος σου τα ασφάλιστρα της κατοικίας σου.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το πρόγραμμα και οι καλύψεις με μια ματιά

Με τον όρο πυρκαγιά εννοούμε τη φωτιά που προκλήθηκε χωρίς να προϋπάρχει συγκεκριμένη εστία ή φωτιά, η οποία έχει εγκαταλείψει την εστία της και επεκτείνεται με τις δικές της δυνάμεις. Πυρκαγιά που προέρχεται από δάσος ή θάμνους Εννοούμε την ασφάλισή σας για ζημιές που θα προκληθούν στα ασφαλισμένα αντικείμενα από πυρκαγιά που θα προέλθει από δάσος, λιβάδι ή θάμνους.

Καλύπτουμε τις άμεσες υλικές ζημίες που θα προκληθούν στα ασφαλισμένα αντικείμενα από την πτώση του κεραυνού.

Καλύπτουμε τις υλικές ζημιές που θα συμβούν στα ασφαλισμένα αντικείμενα από καπνό που προκλήθηκε από καλυπτόμενη πυρκαγιά.

Σας καλύπτουμε τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο ασφαλισμένο κτίριο ή/και στο ασφαλισμένο περιεχόμενο της κατοικίας σας άμεσα από σεισμό ή/και πυρκαγιά που θα π ροέλθει από σεισμό, εφόσον η κατοικία σας έχει κατασκευασθεί, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις και η αρχική άδεια οικοδομής έχει εκδοθεί μετά το 1960

Σας καλύπτουμε τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο ασφαλισμένο κτίριο ή/και στο ασφαλισμένο περιεχόμενο της κατοικίας σας άμεσα από σεισμό ή/και πυρκαγιά που θα προέλθει από σεισμό, εφόσον η κατοικία σας έχει κατασκευασθεί, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις και η αρχική άδεια οικοδομής έχει εκδοθεί μετά το 1960

Καλύπτουμε τις ζημιές που θα προκληθούν στα ασφαλισμένα αντικείμενα από πτώση αεροσκαφών ή/και αντικειμένων που αποσπάστηκαν από αυτά.