Ασφάλειες

Αυτοκινήτου

ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
Υπεύθυνη Πωλήσεων

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρεις την καλύτερη ασφάλεια

ΠΟΤΕ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ!

Συγκρίνουμε
Αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση και διαφάνεια.

Διαπραγματευόμαστε
Ειδικές περιπτώσεις και προνόμια για να σας εξασφαλίσουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Απλότητα
Οι διαδικασίες είναι εύκολες και γρήγορες και τα προϊόντα μας απλά και κατανοητά.

Αξία στην επιλογή σας
Τα ασφάλιστρα, όπως και τα προϊόντα μας, είναι ανταγωνιστικά και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Εξυπηρέτηση
Είμαστε στην διάθεσή σας κάθε στιγμή, για να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Διάρκεια
Προσφέρουμε διάρκεια ασφαλιστηρίων απο 1 μήνα έως 1 χρόνο.

ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οδική βοήθεια

Σε αντίθεση με την ρυμούλκηση συνέπεια τροχαίου ατυχήματος που περιλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο σας, η κάλυψη της πλήρους οδικής βοήθειας προσφέρει μεταφορά του οχήματός σας όχι μόνο σε περίπτωση που ακινητοποιηθεί εξαιτίας ατυχήματος αλλά και εξαιτίας μηχανικής βλάβης, ελλείψεως καυσίμων, ζημίας στα ελαστικά του κ.α. Επιλέξτε πλήρη οδική βοήθεια με ελάχιστη επιβάρυνση για να μην βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση όταν το όχημά σας ακινητοποιηθεί.

Αξία οχήματος

Ασφαλίστε το όχημα σας στην τρέχουσα εμπορική αξία του και όχι στην αξία αγοράς του, γλιτώστε έτσι χρήματα από τα ασφάλιστρα σας. Η τρέχουσα εμπορική αξία είναι αυτή στην οποία μπορείτε να αγοράσετε ένα  αυτοκίνητο αντίστοιχο με το δικό σας (μάρκα, μοντέλο, κυβισμός, έτος κατασκευής, χιλιόμετρα, ζημίες που πιθανόν να έχει κ.λπ.). Βρείτε εύκολα την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας με μια επίσκεψη σε ιστότοπους αγοράς και πωλήσεως αυτοκινήτων, εντοπίζοντας αυτοκίνητα παρόμοια με το δικό σας.

Πράσινη κάρτα

Δεν έχει συνήθως χρέωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες και σας καλύπτει για Αστική Ευθύνη και όχι για τις προαιρετικές καλύψεις (πχ κλοπή) – εάν επιθυμείτε την επέκταση αυτών των καλύψεων και στο εξωτερικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να δείτε εάν μπορούν να σας δώσουν και εάν ναι, με τι κόστος και ποιες προϋποθέσεις!

Ανανέωση Ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Σε λιγότερο από 3' θα έχεις ανανεώσει το συμβόλαιό σου. Σου υπενθυμίζουμε 30 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου σου, ότι πρέπει να το ανανεώσεις με emails και sms. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις στο link που σου έχουμε στείλει, να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το πρόγραμμα και οι καλύψεις με μια ματιά

Basic:

Καλύπτει Υλικές Ζημίες τρίτων ανά γεγονός.

Καλύπτει τον ιδιοκτήτη και τον οδηγό του ασφαλισμένου οχήματος για Σωματικές Βλάβες τρίτων και Σωματικές Βλάβες των επιβαινόντων, κατ ́ άτομο.

Σας καταβάλλουμε αποζημίωση για τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημά σας σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα, το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά για το συμβάν .Στην περίπτωση αυτή, η αποζημίωση καταβάλλεται αφού μας προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία αποδεικνύουν την αποκλειστική ευθύνη του ανασφάλιστου οχήματος, όπως ένα αντίγραφο του Δελτίου Συμβάντος από την Αστυνομική Αρχή που έχει επιληφθεί του περιστατικού και την Ποινική Δικογραφία. Το ανώτατο ποσό αποζημίωσης αναγράφεται στο Περίγραμμα Ασφάλισης.

Σε περίπτωση ζημίας στο ασφαλισμένο αυτοκίνητο, είτε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος είτε συνεπεία άλλου καλυπτόμενου από το παρόν ασφαλιστήριο κινδύνου και εξειδικευμένος συνεργάτης της ασφαλιστικής εταιρείας είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το έτος. Εφόσον το επιθυμείτε θα μεταβεί στον τόπο του ατυχήματος/ ζημίας ή σε άλλο χώρο που θα ορίσει ο ασφαλισμένος (κατοικία, εργασία, συνεργείο επισκευής) προκειμένου να συμπληρώσει τη δήλωση ατυχήματος και όλα τα σχετικά έντυπα.

Σε περίπτωση που το ασφαλισμένο αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί εξαιτίας ατυχήματος ή ζημίας καλυπτόμενης από το ασφαλιστήριο μεταφέρετε το όχημα στο πλησιέστερο συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου ή να κάνετε χρήση των λοιπών παροχών όπως αυτές περιγράφονται στους όρους του ασφαλιστηρίου.

Αποζημιώνονται ζημίες στα κρύσταλλα του ασφαλισμένου αυτοκινήτου από θραύση που θα προκληθεί από οποιαδήποτε αιτία, ακόμη και κατά την απόπειρα κλοπής. Δεν θα αποζημιωθούν όμως για τις ζημίες σε φανάρια και εξωτερικούς καθρέπτες.

Αποζημιώνονται οι δαπάνες (δικαστικές, νομικής εκπροσώπησης), για περιστατικό που θα συμβεί με το ασφαλισμένο αυτοκίνητο ή για παράβαση ποινικής ή αστυνομικής διάταξης. 

Καλύπτεται ο Οδηγός ή/και ο ιδιοκτήτης του ασφαλισμένου οχήματος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος για θάνατο ή αναπηρία

Plus:

Αποζημιώνεται στην αναγραφόμενη αξία του συμβολαίου το όχημα με ανώτατο όριο την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος, για υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί από Πυρκαγιά ή Έκρηξη ακόμη και αν προκληθούν από πτώση κεραυνού ή κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών, στάσεων και απεργιών.

Αποζημιώνεται για τυχόν ζημιές το όχημα σας, στην αναγραφόμενη αξία του στο συμβόλαιο με ανώτατο όριο την τρέχουσα εμπορική αξία, από:

• πλημμύρα
• ανεμοθύελλα
• καταιγίδα
• σεισμό
• έκρηξη ηφαιστείου
• χαλαζόπτωση ή 
• άλλη φυσική διαταραχή

ε περίπτωση κλοπής του οχήματός σας (ολική κλοπή) σας αποζημιώνουμε στην αναγραφόμενη αξία του αυτοκινήτου στο συμβόλαιο με ανώτατο όριο την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος κατά την ημερομηνία της κλοπής, 90 ημέρες μετά από την υποβολή μήνυσης κατά αγνώστου στην Αστυνομική Αρχή και της σχετικής δήλωσής σας στην Εταιρεία. Ταυτόχρονα πρέπει να ισχύουν και οι παρακάτω προϋποθέσεις:

• να έχετε δηλώσει αμέσως την κλοπή στις Αστυνομικές Αρχές
• να έχετε υποβάλει μήνυση και εκκρεμεί η εκδίκασή της
• το όχημά σας, να μην έχει βρεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα

Σε περίπτωση κλοπής εξαρτημάτων του ασφαλισμένου οχήματός σας, σας καταβάλλουμε αποζημίωση μέχρι την τρέχουσα εμπορική τους αξία. Επίσης, σε περίπτωση ζημιών που θα προκληθούν στο όχημά σας κατά την προσπάθεια αφαίρεσης εξαρτημάτων του, σας καταβάλλουμε αποζημίωση με ανώτατο ποσό την τρέχουσα εμπορική τους αξία.

Full

Σας καταβάλλουμε αποζημίωση στην αναγραφόμενη αξία του οχήματος στο συμβόλαιο με ανώτατο όριο την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος, ανεξάρτητα εάν ευθύνεστε ή όχι, για ζημιές που προκαλούνται σε αυτό από: